cemvrs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazen boş konuştuğunu düşünüyorum.
tayfunsofuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisini tanımam fakat dropshiping ile yüzlerce dolar gelir sağlayan bir kişi neden eğitim satmak için mesai harcar bunu bir sorgulayın bence.

Buradaki sektörün dropshiping yerine eğitim satmak olduğunu düşünüyorum ben.
cuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bomboş elemanın teki ne kadar haya tecrübesi var da 12-13 yaşında ki çocuklara tavsiye veriyor anlattığı şeylerin çoğu yalan
husamettinunal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz ayda xx.xxx dolar kazansanız kendinize rakip çıkartmak ister misiniz?
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kimse yalan demesin ukalalık kanimizda var. Yalan diyen çıksın gitsin şuradan. Milyon tane örnek sayarım size. Biz başarı ve disiplinden yoksunuz. Oturup ders çıkarmamız gereken yerde üste çıkmaya çalışıyoruz. Hep mi böyleyiz? Değiliz çok kaliteli insanımız da var çok mal insanımızda. Bu gibi arkadaşlar millete hayal satmaktadır. Anne babaları sevmemiştir bunları. Gidip saçma sapan tiktok videoları ile milletin vaktini çalmaktadırlar. Yemeyin böyle şeyleri önünüze bakın siz.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dropshipping tavsiye etmiyoruz. O tip insanların hepsi hayal satıyor ama anlatamıyoruz.
bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ekim kaya çakmaları hepsi boş hayaller umutlar veriyorlar insanlara
niyaziiakk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
17-18 yaşındayken ilk yaptığı ciroları felan takip ederdim. Numarası felan vardı baya yardımcı olmuştu. Bence ön yargıya gerek yok size ürün verilmediği sürece herkesin eğitimindeki herşey YouTubedsn öğrenebileceğiniz klasik bilgiler, pazarlama tekniklerini buna dahil tutmuyorum.
Genel olarak baktığımızda bazıları kopla olduğunu söylüyor mi mantikli hem rakip hemde 20k dolar kazansa bile oradan gelecek ebook vs ile neden uğraşsın.

Ama kendisininin iş yaptığını ve yardımcı olduğunu söyleyen tayfa da var ilginç