erhanbackhen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirme için. Şu an Amerika'da olan arkadaşımda 5 gündür hesap açık 4 post attı story attı like falan takılıyor baya hesapta ama hala bir gelişme yok. Available hesap bulduktan sonra ne yapacağım ve nereden alabilirim bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Şahsen ne yaşadığımı ve duygularımı size açıklamak isterim:

Hesaba girmeden önce aldığım dedicated VPN İP ile girişimi gerçekleştirdim.
İlk KULLANILABİLİR yazısını görünce şaka gibi duruyor inanmakta zorlanıyorsunuz düşünsenize 2 ay hayalini kurduğunuz şey şuan gerçek olmuş durumda
Bütün herşeyi değiştim profil resminden tutun isme kadar herşeyi değiştim ve hemen ardından başvurdum, bekledim o sırada fatihadan tutun sanırım tüm sureleri okuyup Allaha dua ettim 10 dakika geçmedi tak diye onaylandı 😅 Gerçekten ilginç bir deneyim.

Hesabı satın almadan önce dikkat etmeniz gereken şeyler, Hesap sahibinin hesabı satın almadan önce tabiiki teyit mesajı atması ve güvenilir olmasıdır (güvenilir olmasını üyelikten değil hesap yaşından çıkarın üyeliklere aldanmayın), ve en önemlisi hesabın kurucu mailinin mevcut olmasıdır bu hesabı ömrünüz boyunca kullanacaksınız kurucu mail o yüzden önemli kurucu mail yok ise ister 10 yıl geçsin 10 yıl sonra karşıdaki satıcı hesabı geri alır.

Benim anlamadığım şey:
Hesap çalınınca nereye başvuruluyor o konu hakkında halen bir bilgi bulamadım destek var evet ama hesaba giriş yaptıysan var hesap çalınınca nereden yardım isteyeceğim orasını anlamadım. Bu konu hakkında bilgili olan da yardımcı olursa süper olur.