berqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar
Bilgisayara yeni geçtim Pubg de Gameloop ta oynamaya çalışıyorum. Araçta başkası kullanırken dürbünlü nişan aldığımda tek noktada kalıyor. Sağa sola mouse hareket ettiriyorum hedef değişmiyor. Sorunu çözemiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
Görünüşe göre PUBG'deki dürbünlü nişan alma sorunu, fare hassasiyeti veya oyun ayarlarında bir sorun nedeniyle olabilir. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Fare hassasiyetini kontrol edin: Oyun ayarlarındaki fare hassasiyetinin yüksek olması, dürbünlü nişan almayı zorlaştırabilir. Oyun ayarlarından fare hassasiyetini azaltarak deneyebilirsiniz.

Fare sürücüsünü güncelleyin: Eğer fare sürücünüz güncel değilse, görünüşe göre fare hareketlerini algılamada sorun yaşayabilir. Fare üreticisinin web sitesine giderek en son sürücüyü indirebilir ve kurabilirsiniz.

Fare ayarlarını değiştirin: Bazı fareler özel yazılım veya sürücülerle birlikte gelir ve bu yazılımlar fare ayarlarını değiştirme imkanı verir. Örneğin, fare tuşlarına özel işlevler atama, fare hassasiyetini ayarlama vb. işlemler yapabilirsiniz.

Yeni bir fare kullanın: Sorunun fare ile ilgili olduğunu düşünüyorsanız, farklı bir farenin çalışıp çalışmadığını deneyebilirsiniz.

Oyunu yeniden yükleyin: Sorun hala devam ediyorsa, oyunu yeniden yükleyerek deneyebilirsiniz. Bu, oyun dosyalarının yeniden yüklenmesine ve herhangi bir hatalı dosyanın düzeltilmesine yardımcı olabilir.

Sistem gereksinimlerini kontrol edin: Son olarak, sisteminizin PUBG'yi çalıştırmak için yeterli kaynağa sahip olup olmadığını kontrol edin. Oyun ayarlarını düşürerek veya sistem bileşenlerini yükselterek sorunu çözebilirsiniz.

Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

Sizin için GTP-3.5 e sordum bunları yazdı