ben 5 ticaret puanı için forumda 1 ay boyunca belli aralıklarla ihtiyacım olan şeyler aldım güvenilir insanlardan, ödemeyi ben yaptım sonra teslim aldım, daha sonra ticari konumu açıp benden çok ticari puanı olana önden ürünü teslim edip ardından ödemeyi aldım zaten böyle bir şeyde ödeme yapmazsa şikayetim var kategorisi var orada konu açar hakkım neyse modlar sayesinde eksiksiz alırdım yollamazsa da banlanır diye düşünerek hareket ettim, forumda belli bir seviyeye geldikten sonra yarı ödeme teklif ettim tüm müşterilerime kabul edenle iş yaptım kabul etmeyene de nasıl isterseniz diyerek bazılarıyla nazikçe vedalaştım bazılarıyla verdiği güven ve konuşmasına bakarak işi yapıp ödemeyi öyle aldım bu tamamen iki kişinin arasında ki insiyatife ve iyi niyete bakar bu zamana kadar şükür forumda kötü bi olayla karşılaşmadım bu şekilde hareket ettiğim için, sizin konunuza gelecek olursak da hocam en doğru olanı yapmışsınız. Bu yemeğine zehir koyucam parasını alırsam zehri yemekten arındırıcam gibi birşey olmuş, ne kadar zehir temizlendi ne kadar güvenilir oldu kimse bilemez. veya ileride bir başka iş yaparken tekrar yemeğe zehir koyacak mı? Koysa bile kaldıracak mı? stresi olur elinde ki ürüne tam anlamıyla güvenmez hep bi çekinerek çalışırsın bu da parasını verip satın aldığın üründen alacağın verimi düşürür hiç iş yapmamanız çok daha doğru olmuş.