Merhaba Dostlarım ve Hocalarım;
Bugün bir sms scripti aradıgımı paylaştım birçok kişi döndü teşekkürler. Ama yine beni tilt eden bir olay yaşadım sizinle paylaşmak istiyorum.
Bir kullanıcı bir yazılım iletti bana, 500 TL' ye görünümde güzel birşeye benziyor. Ama o yazılım ne ticaret konusu var ne de kullanıcının 5 ticaret puanı. bu yüzden konu acamamıs. Neyse ben, hem ticaret puanı 5 bile değil ( Ticaret Puanı 1) benimkinden de az hemde ticaret konusu olmadıgı için ödemeyi Kurulumdan önce 100, kurulımdan sonra kalan 400 olarak anlasma yapmak istedim. Çünkü yazılımın kişiye ait olup olmadıgını bile bilmiyorum. Hem script hazır kurulum 1 saat sürse, her türlü 1 saat içinde tamamını alacaksın paranın. E tabiiki bu herkese uymaz.... Reddedebilir, hakkıdır. Lakin ticaret puanını da tamamlaması gerekir aslında kabul etmemesi ilginç neyse....
Sonrasında bu teklifime cevap olarak;
"hocam sizin profilde doğrulanmamış zira ticaret dediğimiz alıcı verir satıcı işini görür. ama illa güvenmiyorum ben size diyorsanız şunu söylemek isterim, scripti kurarım her ihtimale karşı İçeri Backdoor bırakırım ödeme yapmadığınız takdirde cpaneliniz kullanılamaz hale gelir. Onaylıyor musunuz? ödemenin tamamını yaptıktan sonra bu koyduğum şeyi çıkartacağım tabiki. Sonra rast gelsin işiniz güçünüz. "
Cevabını aldım.
E şimdi ben artık böyle birşey yapabilme ihtimalini bildiğimden neden alayım ki senden bu yazılımı ? Ya da dostum böyle bir cevap birazda aslında kaba olmadı mı ? Ya ben ticaretin durumu ne olursa olsun alıcıma yine de en tatlı dilimle yanaşırım. Böyle satıcılar gerçekten beni tilt ediyor.
Belki de ben kendi penceremden baktığımdan saçma görüyorum ve tilt oluyorum. hata bende de olabilir. Görüşlerinizi almak istedim.
Teşekkürler ve iyi forumlar.