Geçmiş olsun hocam, ben de bu aralar sık karşılaşmaya başladım. Umarım bir an önce çözüm bulunur.
Teşekkür ederim, umarım.
Teşekkürler hocam.
7 yıllık üyenin hesabı hacklenmiş olabilir. 280 TL için 7 yıllık R10 üyeliğini yakacağını düşünmüyorum. Ödeme yaparken profildeki ad-soyadla ödeme yaptığınız ismin tutmasına özen gösterin.
Yani büyük ihtimalle çalındı, 2FA yı açsaydı keşke. Normalde dikkat ediyorum fakat boşluğuma denk geldi.
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. En büyük sebepleri bence şu wp numaraları. Yani türkiye numaralar dışında , yok +1 +30 +49 + ++ vs gibi numaralarla ticaret yapılması yani normal numara istiyorsun ve şahsi numaramı veremem deniyor. Madem şahsi değilsin neden ticaret yapıyorsun.
Haklısınız, Telegram + Forum içinde konuştuk. Numarasını görmediğim için bilemiyorum.
Teyit aldınız mı? Emin misiniz? 7 Yıllık üyenin bu denli bir saçmalık yapacağı inanın aklım almıyor da. 280 TL onun için çöp para olmalı açıkcası, o derece.
Evet hocam, teyit aldım. Zaten direkt biyografisindeki hesaba yazdım. Özellikle ürün, isim ve fiyatı içeren bir mesaj istedim. Direkt gönderdi.