teknohane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, ben de bu aralar sık karşılaşmaya başladım. Umarım bir an önce çözüm bulunur.
Teşekkür ederim, umarım.

aliyasiny65 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam.
Teşekkürler hocam.

Runaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7 yıllık üyenin hesabı hacklenmiş olabilir. 280 TL için 7 yıllık R10 üyeliğini yakacağını düşünmüyorum. Ödeme yaparken profildeki ad-soyadla ödeme yaptığınız ismin tutmasına özen gösterin.
Yani büyük ihtimalle çalındı, 2FA’ yı açsaydı keşke. Normalde dikkat ediyorum fakat boşluğuma denk geldi.

MuratALVER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. En büyük sebepleri bence şu wp numaraları. Yani türkiye numaralar dışında , yok +1 +30 +49 + ++ vs gibi numaralarla ticaret yapılması yani normal numara istiyorsun ve şahsi numaramı veremem deniyor. Madem şahsi değilsin neden ticaret yapıyorsun.
Haklısınız, Telegram + Forum içinde konuştuk. Numarasını görmediğim için bilemiyorum.

RAID adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teyit aldınız mı? Emin misiniz? 7 Yıllık üyenin bu denli bir saçmalık yapacağı inanın aklım almıyor da. 280 TL onun için çöp para olmalı açıkcası, o derece.
Evet hocam, teyit aldım. Zaten direkt biyografisindeki hesaba yazdım. Özellikle ürün, isim ve fiyatı içeren bir mesaj istedim. Direkt gönderdi.