Eternal26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biri vardı, yoğun zamanlarda köfteci yusuf gibi yerlerden sipariş verip işte her zaman koyduları o sos tarzı bir şey olmasın istiyordu adamlarda o an soslu gönderiyor yoğun diye çok bakmadan. sonra adamda iade alıp gelen ürünü yiyordu. çok var böyleleri, aşırı fazla
Hocam bir de şu açıdan da bakmak lazım açıklamaya yazıyoruz ki benim çoğu ürünün siparişin notlarında ve ekstra açıklama gibi bir kısım oluyor 2 yerede örneğin içinde peynir istemediğimi belirtiyorum ki yemek içinde tüketemediğimden dolayı ve peynir en basidinden yapışıyor atamıyorsunda çıkarıp ben bu ürünü yemeyip iade ettiğim oldu ancak artık bıraktım açıklama yazmayı da çünkü düzgün getiren yok adamların hem açıklamaya yazıyorum hem telefonla arayıp lütfen koymayın yiyemiyorum şeklinde belirtiyorum ancak yine koyuyorlar bunu da iade etmeyip yemek zorunda değilim ha gidip iadeyi yiyip böyle geçinip dediğin tarzda insan vardır ama rest. De hatalı olduğu konular var yoğun ise almasın siparişi bir tane sipariş verdim geçen aylarda 12 de verdim 2 de ulaştı sipariş buz gibi her aradığımda geliyor diyip bekletip bekletip en son kapatıp telefonu açmayıp 2 de getirdiler kuryede abi anca gönderdiler beni dedi iade edicektim açtım etmedim ama rest. Suçlu olduğu da oluyor çok fazla