Bu süreç bir süre sonra geçer.
Gününüzü düzenli 4 parçaya bölün. ilk 6 saat çalışın. İkinci 6 saat uyuyun. Üçüncü 6 saat dışarıya çıkıp gezin. Dördüncü 6 saat kendinizi geliştirin.
Uyku düzeninizi tam olarak ayarlamak için, hangi saatler uyanık kalmak istiyorsanız, o saatlere denk gelinceye kadar uykusuz kalıp kendinizi zorlayın. o saat gelince, yatıp uyuyun.
Bir insanın kendisine ettiği kötülüğü, başka kimse edemez. Pişman olacağınız şeyleri bir kağıda yazın ve yapmamaya özen gösterin.
İşiniz olmasa da bir şey bulun meşgul olmak için.
Kendinize sadece 1 konu seçip o konuda uzmanlaşın. Başka detaylar ile boğulmayın.
Bir hedefiniz olsun. Varmak istediğiniz bir hedef. Sadece ona odaklanın. Kötü şeyler olabilir. Buna engel olacak maddi kaynağınız da olmayabilir. Ancak dünyaya geldiğiniz ilk gün, donunuz bile yoktu. Unutmayın.
Tevekkül edin. İnanın. Daha iyi olacağına eminim. 3 yıl önce ben de böyle bir geçiş süreci yaşadım. Şimdi çok daha iyiyim. 3 yıl önce hayal edemediğim kazançları elde edebiliyorum.
İnanmak ve azim, her başarının en az %90'ıdır. Bugün bile dünyaya gelen bir çok bebeğin donu yok. Böyle düşünün. Sokaklardaki evsizleri, açlığını başkalarına arz edemeyen insanları düşünün. Dua edin.
Düşündüğüm ve yapmak istediğim gibi olmamaya başladı her şey.
Geçecektir elbet ancak bu durumun içinde olmak gerçekten çok can sıkıyor.
Düşünceniz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.