Bu süreç bir süre sonra geçer.
Gününüzü düzenli 4 parçaya bölün. ilk 6 saat çalışın. İkinci 6 saat uyuyun. Üçüncü 6 saat dışarıya çıkıp gezin. Dördüncü 6 saat kendinizi geliştirin.

Uyku düzeninizi tam olarak ayarlamak için, hangi saatler uyanık kalmak istemiyorsanız, o saatlere denk gelinceye kadar uykusuz kalıp kendinizi zorlayın. o saat gelince, yatıp uyuyun.
Bir insanın kendisine ettiği kötülüğü, başka kimse edemez. Pişman olacağınız şeyleri bir kağıda yazın ve yapmamaya özen gösterin.

İşiniz olmasa da bir şey bulun meşgul olmak için.
Kendinize sadece 1 konu seçip o konuda uzmanlaşın. Başka detaylar ile boğulmayın.
Bir hedefiniz olsun. Varmak istediğiniz bir hedef. Sadece ona odaklanın. Kötü şeyler olabilir. Buna engel olacak maddi kaynağınız da olmayabilir. Ancak dünyaya geldiğiniz ilk gün, donunuz bile yoktu. Unutmayın.

Tevekkül edin. İnanın. Daha iyi olacağına eminim. 3 yıl önce ben de böyle bir geçiş süreci yaşadım. Şimdi çok daha iyiyim. 3 yıl önce hayal edemediğim kazançları elde edebiliyorum.
Başkalarına çalışırken yaptığınız şeyleri düşünün. Bunu nasıl pazarlayabilirsiniz kafa patlatın. İnsanlar sizi niye tercih edecek bir gerekçe bulun. Onu önceki satırlarda bahsettiğim hedefinizin en büyük parçası haline getirin.
Her ne yaşıyorsanız yaşayın ancak önce kendinize sonra da başkalarına dürüst olun. Bu durum maddi kayıplara sebep verecektir. Dürüstlük peşin kazandırmaz. Hisse senedi gibi. Ne zaman kazandıracağı da bilinmez.
Başarısız bile olsanız dürüst olun. Niçin başarısız olduğunuzu önce kendinize sesli olarak anlatın. Bir muhatabı varsa ona da anlatın.

İnanmak ve azim, her başarının en az %90'ıdır. Bugün bile dünyaya gelen bir çok bebeğin donu yok. Böyle düşünün. Sokaklardaki evsizleri, açlığını başkalarına arz edemeyen insanları düşünün. Dua edin.

Şu videoyu, daha önce izlemediyseniz, 1-2-3 kere tekrar tekrar izleyin ve kendinize notlar alın.

https://www.youtube.com/watch?v=VkjMTKchFTc&t=2s