İslam sana dünyada cenneti vaadetmez. Seni sıkıntıya sokup test edeceğim der. Fakirlikle , hastalıkla , ölümle test edilirsin puanını alırsın. En büyük sıkıntılar peygamberlere verilmiştir. Rabbim zorluklar vereceğim dediği halde yine kıyamaz kullarına rahmet edip bi süre sonra sıkıntıları kaldırır. Allah ın vaadi seni zor bi testten geçireceğimdir. Dünyada cenneti vaadetmiyor sana.. Cennet öbür tarafta..
Ayrıca neye inanırsan inan. İneğemi tapıyon faremi yiyon beni ilgilendirmiyosun. Seni okuyup etkilenecek genç arkadaşlar için yazıyorum.
O kadar alakasız cevaplar yazıyorsun ki yüksek ihtimalle Türk değilsin. Yapay zeka gibi kalıp cevaplar.
Sana ne yazsak boşa gidiyor da, bende senin kuran'ı inkar etmene karşılık kuran'da ne yazıyor onları bilmeyenlerin öğrenmeleri için, gerçek islamı öğrenmeleri için yazıyorum. Senin gibi uydurulmuş şeyleri islama bidat olarak sokmamanız için yazıyorum.
Müslümanım diyen sensin ama Kuran'dan örnek veren, ayeti gösteren biziz sen ise kuran'da öyle bir ayet yok diye kuran'ı inkâr ediyorsun