kimenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dinden çıkanı öldürün diye bir ayet yok. İslamı yanlış yerlerden öğrenmeye çalışıyorsun.

Başkasının nasıl yaşadığı sana sorulmucak sen nasıl yaşadın o sorulacak.
FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu bari bilmeden atıp tutmayın. Haa orda öyle denmek istemiyor deme ama şimdi de..
Kendileri nasıl inkâr etmişlerse sizin de öyle inkâr etmenizi, böylece onlara eşit ve benzer hale gelmenizi isterler. (İman edip) Allah yolunda hicret edinceye kadar onlardan dostlar edinmeyin. Eğer yüz çevirirlerse onları yakalayın, bulduğunuz yerde öldürün; hiçbirini dost ve yardımcı edinmeyin. / (Nisâ-89)
Bende böyle ayet var diye hatırlıyodum bu eleman yazınca hızlıca baktım hangi ayetti diye bulamadım ama sağolasın varmış.
@kimenet; gördüğün gibi profil fotoğrafını arapça yapınca müslüman olmuyorsun. Daha mensubu olduğun dinin kitabı kuran'ın içinde ne yazıyor onu bilmiyorsun atıp tutuyorsun burada.
Vahşet içinde kaos içinde insan haklarından bir haber ülkelerde gerçek islam yaşanıyor. Siz sanıyorsunuz ki islam demek huzur demek. İslam size bu dünyada sıkıntıyı, sefaleti vadederken öbür dünyada sonsuz ferahlığı ve bu dünyada günah dediği herşeyi sınırsız şekilde yapabileceğiniz cenneti vadeder.
Yani siz bu dünyada rahat yaşıyorsanız, böyle internete giriyor bilgisayarınız filan varsa teknik olarak gerçek islamla alakanız yok demektir. Kendinize ve zamana göre uydurulmuş, değiştirilmiş bir din yaşıyorsunuz.