CashMoney adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum öncelikle Allah yardımcın olsun okudum gözlerim doldu, yaşım sana göre biraz küçüktür belki bilmiyorum ama bu ülkede küçüğün büyükten, büyüğün küçükten öğrenecek çok şeyi olduğunu düşünerek yaralarına merhem olmaya çalışacağım. Kız arkadaşını eğer ailen kabul ediyorsa bir süre boyunca evinde yaşama imkanı varsa askerlikten sonra beraber yaşayın ailenle, böyle bir durumun olduğunu düşünmüyorsan kız arkadaşına forumda yazdığın şekilde aynı şekilde anlat mevzuyu 6 senedir seni güzelce dinleyen insanın bu duruma burun bükeceğini hiç zannetmiyorum. Klasik olucak belki bunu sana söylediğim için özür dilerim ama bol bol duâ et Allah'ım bana bir çıkış yolu göster de. Her kapanan kapının arkasında mutlaka hayırlara yol açan bir kapı açılır ben buna inanıyorum, inan bana duâlarım seninle. Psikolojini bozma dediğin gibi hayata bir kere geliyoruz ve bunu biz seçemiyoruz Allah kimsenin omzuna taşıyamayacağı yük vermez güzel dostum, askere gitmene ne kadar kaldı bilmiyorum ama askere gidene kadar part time da olsa en azından cebine para girecek bir işe girebilirsin.
Allah razı olsun hocam askerliğim bitmek üzere dönüyorum. Geçen sene bu zamanlar gelmiştim. Dönmem yaklaştığı için umutsuzluk kapladı içimi yine.