Zarar edene kadar ticaret her zaman zevkli gelecektir.
Bu forumda pandemi zamanında birini yorumu vardı sırf ekip dağılmasın diye kredi çekmiş maaşlarını vermişti elemanlarının.
Ticaret oldukça zor bir icraat. her psikoloji dayanmaz ki herkes yapmak zorunda da değildir. bir çalışan olduğunuz zaman sadece o günkü işi düşünürsünüz
ay sonu maaşınızı alır geçinmeye çalışırsınız.
ama patron olduğunuz zaman her şeyle kendiniz ilgiilenmek zorundasınızdır her şeyi öğrenmek bilmek zorundasınızdıır bilmeme lüksünüz yoktur bilmezseniz batarsınız.
dingin ve mütevazı bir hayat, sürekli huzursuzluğun eşlik ettiği ve başarı peşinde koşulan bir hayata göre
daha fazla mutluluk
getirir.
Einstein.
Bu söz her şeyi özetliyor ama bu huzursuzluk hakkınızı almanızı da sağlar. Ticaret yapmak ile normal çalışan arasındaki fark ticaret yapanın hakkını alması diğerini alamamasıdır.
okul konusuna gelirsek kendimden örnek vereyim tasarımı zaten yapıyordum ama birde okulunu okuyarak pekiştirmek istedim ve tasarım üzerine okudum.
çok bir katkı sağlamadı ama başarı yolunda bir basamak oldu.
Hayatta böyledir basamaklarla doludur sadece doğru basamaklara basarak yükselmek gerekir, bazen yanlış basamaklara basıp düşünce de tekrar sağlam basamaklar bulup
daha da yükselmektir