Evet hocam, şahsen bende VDS sunucu kullanıyorum. Ama Türk hosting firmalarının çoğundan VDS hizmeti aldım. Eninde sonunda pişman olacaksınız. Sebebi ise kullanmadığınız RAM, CPU ve hat değerleri paylaşımlı olduğu için farklı müşteriler rızkınızı yiyecek. Bu da sunucunuzu yavaşlatacaktır ve sitelerinizde hiç hit olmasa bile gözle görülür bir şekilde sitelerinizde kasma yaşayacaksınız. Destek talebi açmanız durumunda ise Revizyon işlemi uyguluyorlar ama bu da geçici bir çözüm oluyor. Benim size önerim direkt Dedicated sunucu kiralamanız veya satın almanız olacaktır. Ben 3-6 ayda bir firma değişikliğinden bu sebeplerden dolayı bunaldım. 2-3 aya inşallah 50 bin ₺ gibi bir bütçe ayırıp kendi sunucumu toplamayı düşünüyorum.
Daha başlangıç aşamasında olduğum için şimdilik cloudpanel üzerinden vds şeklinde devam edeceğim. Ram ve cpu değerlerinden bahsettiğiniz için kafama takıldı. İleride bu değerler düşük geldiğinde, vds paketimi yükseltmek istesem , cloudpanel otomatik olarak yükselecek mi ?

amatörüz. 2ram 2cpu var diyelim . 4 ram yükselteceğim. Uğraştırıyor mu yoksa hemen otomatik görüyor mu bu değerleri ? Verdiğiniz bilgiler içinde teşekkürler.
edit : 1 gb ram ekleyip vds paketimi güncelledim , cloudpanel kısmında güncel olarak gözükmüyor .