sa dostlar
2 sene önceye kadar yazılımcılar neredeyse birincil ek gelir kaynağı uzmankirala çok kez el değiştirdikten sonra bozulmuştu.
en son alan arkadaş da idare edemedi ve iki yılı aşan süredir ben dahil binlerce uzman dışarda kaldı.
en sonra hatırladığım kadarı 12.500 kadar kayıtlı yazılımcı vardı. cidden iki tarafa güven veren bir yazılımcı platformu idi.
eğer oralarda bulunduysanız , uzmanlar listelemesinde 12.ci sırada ben vardım.
şirketi devir alan son sahibi ile bi çok kez telde görüştük. halen numarası kayıtlı.ancak arkadaş o kadar para dökmesine karşılık işi yürütmek istemiyor,kendince vardır bi sebebi belki.
SORUM ŞU : böyle bir platformu hayata geçirmemiz gerekmiyor mu ?
ben bir çok kez denedim ama tek başına ne maddi ne de manevi olarak altından kalkamayacağımı biliyorum.
uzman ise nereye kadar ,neye kadar uzmanım ? zengin isem nereye kadar zenginim ... ?
o yüzden ORTAKLAŞA YAPMAYA karar verdim
aranızda cidden bu gibi bir platform kurulmalı diyeniniz varsa CİDDİ şekilde görüşelim. yol haritası çıkaralım , maliyetleri hesaplıyalım.
belli bir bütçe belirlendikten sonra herkes koyduğu/koyacağı parası kadar hisse sahibi olsun.
tüm işler resmi anlaşma ile yapılsın,noterlik üzerinden şirket ortaklığı vs vs vs.
yola çıkmak isteyen varsa ben buradayım. yada tek başınıza kurabiliyorsanız kurun, kullanalım arkadaşlar. uzmankirala gibi platforma ihtiyacımız var.
piyasada 10 kadar benzer yazılım var.onlarda tutunamadılar. zaten hepsinde kayıtlıyım. ama hiçbiri uzmankirala kadar tutturamadı.
siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?