Onu 85 puanla geçtim hocam tek seferde, bu uygulamalı sınavdı.
Tekde geçtim bugün hocam. Fakat çok kişi kaldı nerdeyse gördüklerimin tamamı
Allah yardmıcımız olsun o zaman
Şaka bir yana artık zorlaştı herhalde herkes 2- 3 kere de geçiyor.
Hocam 3. sınavımda 12 kişiden 9 kişi kalmıştı o gün.
Teşekkürler hocam
2009'da işler böyle değildi, sınava girmek yetiyordu, sorular kolaydı ve direksiyon sınavı kısa sürüyordu sinyal ver emniyet kemeri tak yetiyordu 😀 haliyle tek seferde geçtim
Hocam babam ehliyeti aldığı senede bir otobüsü 1-2 dakika sürmüş ve E sınıfı ehliyet almış, artık daha detaylı ama.
İlk 3 hakkınızda kalma sebebi neydi hocam ?
Hayırlı olsun
İlk sınavda L park esnasında dalgınlığıma geldi fazla geri gittim, öne hamle hakkım yoktu ama ben yaptım ve kaldım.
İkinci sınavda tüm parkur bitti paralel parkı yapıp indim baktılar ki ön teker sarı çizgiye değmemiş 1-2 cm var ve kaldım.
Üçüncü sınavda psikolojim bozuktu zaten üstüne de suratsız bir komisyon geldi her hareketimi abartarak uyarıyordu, yokuş kalkışta biraz da onun sayesinde stop etti araba ve kaldım.
Dördüncü sınavda toparladım kendimi ve her adımı dikkatlice yaptım, bir de komisyon hocalar çok iyiydi.