Merhaba, geçen bi konu vardı filistinle ilgili, bir kaç kişi de Doğu Türkistan diyince biraz çıldırdı tabi konuyu okuyanlar bilir.
Ve birisi filistindeki birkaç fotoğrafı attı. Bende buna karşılık internette rastgele bulduğum birkaç doğru Türkistan fotoğrafını ona cevap olarak attım.
Fotoğraflarda açıklık falan yok ama.
Neyse bi moderatör arkadaş 1 günlük ban atmış açıklamayada yazmış ki +18 fotoğraflar paylaşma forumda çocuklar var.

Üye olma yaşının tam sınırında birisi olarak ben bu cevapları verdim ayriyeten.
Zaten bu foruma kayıt olan +18 yaşından küçük kişiler hayatın gerçek yüzünü görmüş, kendi harçlığını çıkarmaya gelen insanlar hepsi bende dahil.

Neyse buraya kadar sorun yok banlanmamda falan ama sırf kendi soyumuzdan olan insanların fotoğrafını paylaştım diye ban yemek koyuyor insana.

Fotoğraflar zaten internetten alındığı için abartılacak kadar şiddet gözükmüyordu tabi isteyen olursa fotoğrafı atarım bu konuda da sorun yok.

biz burada ticaret yapıyoruz sonuçta, zulme uğrayan halkımın fotoğrafını paylaştığım için ban yedim ve bu benim profilime işlemiştir. Yapacağım ticaretler de bu olay yüzünden işlerimin düşmesi de can sıkıcı.