DGPT Discord Sohbet Botuna Yeni Özellik Ekledim

video

Discord sunucularından kullanılmak üzere geliştirdiğim ChatGPT ve DALL-E kullanan DGPT sohbet botuma DALL-E için yeni özellik ekledim. DALL-E'nin oluşturma ve düzenleme modları mevcut. DGPT daha önce sadece oluşturma modunda sorguları işleyebiliyordu. Düzenleme modunuda kullanabilecek şekilde geliştirdim. Artık /dalle komutu ve prompt'umuz ile birlikte bir png resmi eklenti olarak gönderirsek, resmin arkaplanını transparan hale getirerek, promptumuzda istediğimiz şekilde transparan alanı yeniden oluşturabiliyor. Ancak OpenAI DALL-E'nin kabul ettiği özellikler, resmin 4mb boyutundan küçük olması ve 512x512 pixel ebatlarında olması gerekiyor. İzlediğiniz için teşekkürler. DGPT Sohbet botunu Discord sunucunuza ekleyerek kullanabilirsiniz. https://discord.com/api/oauth2/autho...3072&scope=bot

11 Nisan 2023 - Arkadaşlar bugün Discord Aktif Geliştirici rozetimi aldım. Parayla veya hileyle değil! Gerçekten hala aktif olarak çalışan bir Bot geliştirdiğim için aldım! Herkes hile yaparken, doğru olanı yapmaktan gurur duyuyorum Kim ne derse desin. Değerli olan bence bu!