Şimdi bir çocuğun ağzından dinleyip karar vermek olmaz. Bir de hocayı dinlemek lazım. Bana sorarsan da benim sezinlediğim zaten senin hoca ve sınıfa karşı bir antipatin var. Nefes alsalar batacak duruma gelmişsin. Orucu da bahane edip belki de hal ve hareketlerine hocayı sen kışkırttın. Bence müdür alın paranızı gidin demekle iyi yapmış. Normal şartlarda paralı eğitim kurumları bu tutumu sergilemez. Belli ki onlar da seni öğrenci olarak istemiyorlar. Müdürü tebrik etmek lazım. Para kaybetmek uğruna haklı gördüğü eğitimcisinin yanında durmuş. Ayrıca kurduğun cümlelerden öğretmenleri hor gördüğün aşikar. Ne demek ömrü dershanelerde çürümüş biri? Öyle olmasa sen kimden eğitim alacaktın?
Hocam iyi diyorsun, güzel diyorsun da ş*rfsiz, sırf kıytırık puanla öğretmen olup, kpss kazanamadan ve çok birşey bilmeden öğretmen olan tipler de var. Unutmamak gerek.
Ayrıca öyle müdürün dediği al paranı git değil, yasal kesintileri çok fazla oluyor. Yani senin eline geçecek şey diğer kalan kısımda hiçbir eğitime yetmeyecek para.
Ki öğretmeni korumak için yapılmış bir hamle de olabilir, siz de böyle düşünün belki?
Ekstra eklemek istediklerim; Öğretmenliğin puanı şuan düşük, afedersin 3 haftalık çalışma ile öğretmenliğe samsun, Ankara gibi yerlerde okuyabilirim.
Madem öğretmen çok iyi, kendini üstün görecek. O zaman gidecek KPSS yi kazanacak.
Neden bu cümleleri kuruyorum? Biraz asi biriyim, daha doğrusu haksızlığa gelemeyen biri.
Gittiğim her okulda, her kurumda mutlaka aramın muazzam olduğu, her ay halısaha yaptığım öğretmenler de oldu. " Allah seni görmeyi nasip etmesin ' diye karşılıklı nefret ettiğimiz öğretmen-ler de ( toplasan 3 4 tanedir )
Çoğunun psikolojisi bitmiş, kendimi meb e atma derdinde. Ama başaramayınca ya da hayatında birşeyler ters gidince bunu sınıfa negatif yansıtmaya ne gereği var ? insanoğlu ama, kasıtlı yapanlar da var...
Umarım kendimi düzgün ifade edebilmişimdir.