Satış Satış Satış, Bir şeyler satmak sorundasın hocam
ticarette olan para hiç birşeyde yok kabul ediyorum bu konuda araştırma yapıyorum
Merhabalar hocam lisans satış işine girmek isterseniz çok uygun fiyata bayi fiyatlarımız mevcut
konumuzu inceleyebilirsiniz. Rehberlik edebilirim.
Değerlendireceğim hocam dijital ürün satışı mantıklı geliyor kargo derdi yok stok derdi reel ürünlerdeki kadar sıkıntı olmuyor
Eticareti önermem, sık sık bende hevesleniyorum ve giriyorum girdiğime pişman oluyorum. Hep zararlı çıkıyorum. Şuanda bir hevesle tekrar girdim ve zarar hep. Pazaryerleri bildiğiniz tekel durumuna gelmiş, müşteri tamamen haklı. 20 TL kar ile ürün satıyorsunuz, bir iade geliyor, kargo ücretinden zarar ediyorsunuz. Yüksek maaliyetli ürün satıyorsunuz adam açıyor kullanıyor tekrar iade ediyor. Bu sefer de kazanayım derken büyük zarar ediyorsunuz. E-ticarete girmeyin derim, ben illallah ettim, daha da girmem.
Önerime gelecek olursak, makale yazarlığını önerebilirim. İşi oturttuğunuz zaman oldukça güzel kazançlar sağlarsınız, günde 12-14 saat çalışıyorum demişsiniz, bu süre kadar kendiniz makale yazarlığı yaparsanız emin olun asgari ücretin iki katını kazanmaya başlayacaksınız ilerleyen zamanlarda.
Bu işin yanı sıra, işin içine girdikçe etkili ve hoşunuza gidecek kategoriyi bulursunuz, bir de kendinize site açarsınız, o pasif gelir haline dönüşür zamanla, günlük olarak siz de makale yazarak kendinizi geliştirirsiniz. Benim için her zaman makale yazarlığı bir alternatif olmuştur. Öneririm de.. Maliyeti tek bilgisayar, ki o da vardır diye tahmin ediyorum sizde.
Real iş yapmayı şuanda doğru görmüyorum, bazı arkadaşlar tavuk demiş, harcı borcunu geçer. Ben Sigorta şirketi kurdum iki personele geçen yıl bu zamanlar 3500 TL sigorta öderken, şuanda tek personele bu parayı ödüyorum. İş aşırı zorlaştı şu dönemde. Bana sorarsanız, finansal özgürlüğünüzü kazanmak adına ilk önce makale yazarlığı gibi ev ihtiyacınızı çıkaracak işlerle başlamanızı tavsiye ederim.
Durumunuz zor biliyorum, anlıyorum, emin olun 4 senedir bende aynı durumdayım. Şükür ki evim kira değil, en azından kazanmasam da ay sonunda eleman, ev masrafı derken cebimde sıfır lira kalsa da borçlanmadan geleceği bekliyorum. Arkadaşların da dediği gibi "Her nasip vaktine esirdir. " sözünü benimsiyor. Bende sabrediyorum. Şu elinizde ki 30 bin lirayı yok sayın derim, yoksa o işe bu işe yatırayımm derken bir bakmışsınız elinizde bir şey kalmamış ve bir bakmışsınız halen başladığınız noktadasınız..
Tek kurşun olabilir, ama bir işe yatıracak iseniz de risk barındırmayan işlere yatırmanızı öneririm.
Postunuzun başı ümitlerimi öldürüyor adeta
Makale işine bakacağım ne kadar becerebileceğimi denemem lazım yada püf noktaları öğrenmem lazım.
Çok şükür motorumun birini taksitli şekilde bir arkadaşıma sattım. Ordan gelecek aylık taksit ev kredimi karşılıyor da idare etme şansım yükseliyor. Yine çok şükür ki kasım 2021de kendi evimi bugünkü piyasaya göre çok komik bir fiyata aldım. Yoksa şuanki ev kiralarıyla 1 ay bile dayanamazdım. Son cümlenize istinaden küçük sermayeler risksiz yatırıma el vermiyor maalesef sermayeniz ne kadar çok olursa o kadar risk azalıyor bakalım herşey nasip kısmet varsa nasibimiz online işlerde nasibimizi yeriz yoksa yapacak bişey yok en azından denedik deriz
Konuya yazan bana kulak veren herkese teşekkür ederim. Forumdan birkaç arkadaşla görüşüyorum. Arkadaşlardan biri ücretsiz bir eğitim verecek daha sonrasında genel bir değerlendirme yapacağım ne yapabileceğim konusunda. Ondan sonra kolları sıvayıp işe başlayacağım. Kısmet olurda başarırsam forumda da paylaşıp bugünkü durumuma tebessüm ile anacağım