Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana kalırsa bütün siteler tehlikede bu yapay zeka botlari cesitlenince internet ortamında ve uygulamaya döküldükçe neden sitelerden birşey aransın diyorum bazen yaz chatgptye versin sana bizler nasıl sorguluyorsak gelecek nesil ve Su an ki nesilde bizler gibi sıradan şeyleride bu botlara sordurdugunu hayal edelim belki dediklerim utopiktir bilemedim karalamak istedim..

Tam tersini düşünmek ütopik olurdu. Elinin altında böyle bir şey varken kim neden arama motorlarında ömür tüketsin.
Geçen gün o kadar, rodyum kaplama yapmak için yıkama suyunun ve rodaj suyunun PH değerlerinin ne olması gerektiğini saatlerce yabancı dil dahil arattım bulamadım. Bilmez dedim ama son çare Chatgpt hazretlerine sordum. Sırasıyla yıkma sularında ve rodyum kaplama suyundaki olması gereken PH değerlerini bana söyledi. Hangi kimyasallarla PH'ı düşürmem gerektiğini söyledi. Üstüne hangi kimyasallar insan sağlığına zarar verebileceğini söyledi. Ben sülfürik asit kullanacaktım hazret bana havalandırma yeterli olmayabilir sen fosforik veya asetik asit kullan sağlığın için daha iyi dedi. Bu bilgileri bu işin ustaları bilmez. Üstelik bu teknoloji daha bebeklik aşamasında. Yakın gelecekte bu mübarek yüzünden internet sitelerinin çoğu sinek avlayacaktır