Benim tercihim Güzelnet'ten yana olurdu ki kendileri ile halihazırda çalışmaktayım. İşletim sistemlerinin, kontrol panellerinin ve panel bileşenlerinin güncelleme hızları beni çok tatmin ediyor.

Ek olarak Sn. @hllzn; WHM Panelde load average değerinin 5 olması olumsuz bir durum değildir, aksine normaldir. Günümüz hosting dünyasında 24, 48, 96 Core işlemcilere sahip sunucular yapılandırılıyor. Şayet web siteleri 4 Core CPU'ya sahip bir sunucuda barındırılıyor olsaydı loadın 5 olması sorun yaratırdı elbette. Ancak load değerinin CPU çekirdek sayısından az olması beklenen ve istenen durumdur.

Saygılar.

hllzn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu işlere farklı bakmak lazım. 10 yıldır guzel hosting'te reseller kullanıyorum bir kere kapandığına şahit olmadım. hatta ip adresleri de çok temiz. webmaili bile kurumsal mail olarak kullanıyoruz. yandex e gmaile gerek yok. ama günlük ortalama 500 hitli sitelerim var. whm panelde load değerleri hep 5 in üstüne. bu çok fazla. yani bir makineden kaç tane reseller host açıyorlar bilmiyoruz. şirketler büyüdükçe böyle oluyor. odeaweb belki daha iyidir ama guzel hosting kadar büyük olmadığı için. bu işlerde sorun yaşamamak için vds vps bile değil direkt dedicated sunucunu alıp işin uzmanına optimizasyon yaptıracaksın. maalesef hiçbir hosting şirketi iyi değil. hepsi birbirinden kötü güzel olan iyi bir cihaz ve sağlam optimizasyon