ysnyImz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni yaşım ve yaşadıklarımdan edindiğim tecrübeyler %90 anlayabiliyorum. Hayatının tam ortasına koyduğun kişi bir anda orayı boşalttığı için yoğun bir boşluk hissediyorsun ama hepsi aldatmaca aşağıdakileri uygula!

Yaptığın en büyük hata şuan bulunduğun durumu kabullenemiyorsun! yapma bunu kendine! Herşeyin başı kabullenmek!

içindeki acıyı boşaltman gerek bunu çoğu insan söverek , spor yaparak , ağlayarak vs vs gibi şeylerle çözüyor.

Al eline bir kağıt kalem yaz ve iyi yönlerini görmekten vazgeç! Kötü yönlerini seni kırdığı zamanları düşün!

Sakın olduğun yerde durma devamlı kendini meşgul et aklına gelincede düşünmekten kaçma!

Konfor alanını değiştir uzakta akraban veya çalışmaya gidebileceğin bir yere git çünkü aynı yerde durursan her gördüğün şey sana onu hatırlatacak.

Asla ama asla onun arkadaşlarıyla ve onunlayken tanıştığın insanlarla konuşma!

Acıyı yaşamadan atlatamazsın!

hayatına yeni birini alma en azından herşeyi kabullenene kadar zaten kabullendikten sonra bakış açın çok değişecek... O zaman aramıza hoşgeldin.

Eğer gerçekten bitti! diyorsan. Ona ait herşeyi yakınından kaldır yok et! konfor alanını değiştir. Sosyalliğe dön ama sosyal medyadan uzaklaş..

Arkadaşlarınla takıl gez toz işine gücüne bak ailenle vakit geçir..

Geçirdiğiniz süreye bağlı kalmak suretiyle ve özel hayatınızın durumuna bağlı olmakla beraber insanın unutması ortalama 1,5 ay ile 6 ay sürer ama bu süre zarfında sana olta taktiğini uygularsa sakın ama sakın düşme gerekirse sana ulaşmaması için elinden geleni yap herşeyini değiştir.

Bir daha da asla kimseyi hayatının orta yerine koyma öğreneceksin! seninle olmak isteyen senin yanında olmak için bahane üretmez!

Edit: Bizim yaptığımız en büyük hata ne yazıkki şu kadın ayrılma kararını verdikten sonra hayatına yedeği alır ve senin en çok zarar göreceğin zamanı bekler ve son darbeyi vurur gider aslında ayrılma sinyallerini sana vermiştir ama biz erkekler bunları aşırı derecede bağlandığımızdan göremiyoruz.
hocam ben terk edildim. İyi hissedemiyorum bugün aradı sesini duydum 1 saatten fazla konuştum yüzleştim ama o saatten sonra komple hayata olan inancım gitti. Nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum.