Hocam birinci olarak, konuşmanın başından beri dikkatimi çekiyor, siz kendinizi neden bu kadar düşük görüyorsunuz ya. Kızdan daha fazla vasfınız olduğuna eminim, sırf buna rağmen neden onun istediği gibi biri olasınız. Yazılımcısınız en başta, yönetebildiğiniz projeleriniz var. Çok fazla sosyalleşemediniz sanırım onunda etkisi var yanlış anlamayın anlamaya çalışıyorum. Ayrıca bağlanmanızın bir başka nedeni de sürekli hayal kurmanız. Hala yapıyorsanız vazgeçin.
İkinci olarak, sosyal hayata dalın demiyorum ancak kendimden, çevremden vs herşeyden biliyorum ki bu acıdan kimse ölmüyor

İnsan ne yaparsa yine kendine yapıyor. Kendinize OFF WEEK verin biraz daha. Çıkıp yeni insanlarla veya yakın arkadaşlarınızla, ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Ancak lütfen tanıştığınız insanlara, ayrıldığınız insanın özellikleriyle kıyaslamaya çalışmayın.
Son olarak bence en önemlisi bu konu oda tecrübelerime dayanarak diyorum ki, hayatta bir şey kaybolunca veya gidince daha iyisi gelir hep. Ben kendimde de böyle gördüm başkasında da. Neye üzüldüysem daha iyisi oldu. Bu süreçte en önemli tavsiyem evde tek başınıza düşünmeye odaklanmayın. Düşünmek için her zaman sahile gidin. Şapka takmadan dolaşın. Slow müzikleri tercih etmeyin. Oynamayı sevdiğiniz oyunlara ufak miktarlar yatırın, vakit geçirin. Yemek yapın, yeni tarifler deneyin mesela. Dolaşın, maddi durumunu bilmiyorum ama şehir dışıda olabilir. Vakit irade koyma vaktiiii
Demeyecektim ama tutamayacağııım

İleride bu haline çooook güleceksin

Merak etme sen istesende, istemesende hızlıca atlatıcaksın
hocam bir yere gidesim gelmiyor, nargileciye gittim. Şuan nargile içiyorum herzaman derdimi anlatamadığımda nargile içtim. Oyunları da oynayamıyorum. Komple çöküş içindeyim. Dediğiniz gibi üzüldüğüm yerde Allah bana kapı açtı. Ailemle vakit geçirmeye başladım. ileride çok gülerim dediğim herşeyden zafiyetim oldu hocam. Kapatacak birini aramıyorum. Unutmak bile zor geliyor. Bu konuyu açarken de ağlayarak açtım. Düştüm artık herşeyden, ölümü gözetmeye başladım. Değmeyecek evet ama onsuz da olmak iyi gelmiyor. Hemde hiç iyi gelmiyor. sesini duyuyorum enerjim yerine geliyor, duyamayınca çok daha kötü olmaya başlıyorum. Kimse unutulmaz değil ancak uzun yıl ve uzak ilişkinin tek sorunu ona ilgisiz davrandığımdır. Yazılımcı olduğum için çevremde de kadın genellikle yok. İş kuruyordum bu geldi başıma erteledim.
@dhnkrc; bile bilir neler olduğunu. Nasıl toparlarım bilmiyorum, içim ölüyor. Kahroluyorum, askere bile gittiğimde konuşurdum. Ailemden daha çok telefon trafiğimin olduğu bir kişinin hayatımdan çıkartmak zor olacağını düşünüyorum.