ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sadece kendim bildiği ile ilgili birşey söylemedim hocam sadece söylediğiniz bazı şeylerin yanlış olduğunu söyledim vip72 vs demişsiniz sanırım vip72 sadece kulaktan duymuşsunuz 1 yıldır kapalı olduğunu bile bilmiyorsunuz, her neyse bunlar önemli değil.. bildiğim şeylerde kesin net konuşurum bilmediğim şeylerde ise bunları öğrenmek için asla gocunmam ama sizinkisi birazcık çekememezlik gibi insanların başarılarını fake click vip72 vs. gibi şeylere bağlamadan önce madem sizde spam yapıyorsunuz bunları taktir etmeseniz bile kötülemenize gerek yok. Her insan bir değildir burası büyük bir platform ve topluluk insanlar kazancını sevincini mutluluğunu paylaştığı zaman böyle şeylere anlayış göstermek gerekir. Konuşma tarzınıza göre aslında benim kalibrem değilsiniz ama genede size cevap verme nezaketinde bulundum bende sizi bu kutlu yolunuzda başarılar dileyim bari ne diyeyim.
vip72'yi örnek olarak söyledim insanların bilgisayarlarını izinsiz olarak kullandıklarından kapandığını biliyorum. bende mesajımda kendime yetecek kadar biliyorum dedim zaten konu sahibi arkadaşı çekememem için bir sebep yok. siz kalibreniz olan insanlarla muhattap olun ben size zaten fazla gelirim iyi geceler dilerim