Dertleşelim hocam gerçekten birçok şey gözümün önünden geçerken onunla evlilik hayali ve bunu yapabileceğim duruma kadar gelip buradan böyle bir cevabın çıkması çok zoruma gitti. Sürekli kalbim ağrıyor. Spora gidiyorum yine aklıma geliyor.
Yapmam gereken projelerimi bile yazamıyorum. Kod yazmak istediğimde durdugum yerde tekrardan gözlerim doluyor. Bilmiyorum sanırım aşamayacagım bu durumu. Ailesi ile iletişime geçmek istiyordum onu bile nasıl düşündüm halen unutamiyorum. Cuzdanimda onun vesikaligi ile geziyorum. Çıkartıp kenara atıyorum yine cebime koyuyorum. Unutamıyorum ve bitiremiyorum. Sadece aglayabiliyorum. Tekrar dönmesi için birçok değişiklik yapıyordum hayatımda onları da devam ettiremiyorum.
Hocam birinci olarak, konuşmanın başından beri dikkatimi çekiyor, siz kendinizi neden bu kadar düşük görüyorsunuz ya. Kızdan daha fazla vasfınız olduğuna eminim, sırf buna rağmen neden onun istediği gibi biri olasınız. Yazılımcısınız en başta, yönetebildiğiniz projeleriniz var. Çok fazla sosyalleşemediniz sanırım onunda etkisi var yanlış anlamayın anlamaya çalışıyorum. Ayrıca bağlanmanızın bir başka nedeni de sürekli hayal kurmanız. Hala yapıyorsanız vazgeçin.
İkinci olarak, sosyal hayata dalın demiyorum ancak kendimden, çevremden vs herşeyden biliyorum ki bu acıdan kimse ölmüyor

İnsan ne yaparsa yine kendine yapıyor. Kendinize OFF WEEK verin biraz daha. Çıkıp yeni insanlarla veya yakın arkadaşlarınızla, ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Ancak lütfen tanıştığınız insanlara, ayrıldığınız insanın özellikleriyle kıyaslamaya çalışmayın.
Son olarak bence en önemlisi bu konu oda tecrübelerime dayanarak diyorum ki, hayatta bir şey kaybolunca veya gidince daha iyisi gelir hep. Ben kendimde de böyle gördüm başkasında da. Neye üzüldüysem daha iyisi oldu. Bu süreçte en önemli tavsiyem evde tek başınıza düşünmeye odaklanmayın. Düşünmek için her zaman sahile gidin. Şapka takmadan dolaşın. Slow müzikleri tercih etmeyin. Oynamayı sevdiğiniz oyunlara ufak miktarlar yatırın, vakit geçirin. Yemek yapın, yeni tarifler deneyin mesela. Dolaşın, maddi durumunu bilmiyorum ama şehir dışıda olabilir. Vakit irade koyma vaktiiii
Demeyecektim ama tutamayacağııım

İleride bu haline çooook güleceksin

Merak etme sen istesende, istemesende hızlıca atlatıcaksın