Hocam psikoloğu burada değil de isterseniz randevu vs alıp gidebilirsiniz. Bizler sadece sizinle dertleşebiliriz

Ama sizle
re önerim;
bol güneş ışığı alın ve deniz kenarında yaşıyorsanız banklara oturun kulaklığınızla kendinizi de dinleyin. Vucudunuzun öncelikle sakinleşmeye sonrasında yoksunlukla savaşı hızlıca kazanıp toparlanmaya ihtiyacı var.
Bold yaptığım kısımlar gerçekten sihirlidir kendimce
Dertleşelim hocam gerçekten birçok şey gözümün önünden geçerken onunla evlilik hayali ve bunu yapabileceğim duruma kadar gelip buradan böyle bir cevabın çıkması çok zoruma gitti. Sürekli kalbim ağrıyor. Spora gidiyorum yine aklıma geliyor.
Yapmam gereken projelerimi bile yazamıyorum. Kod yazmak istediğimde durdugum yerde tekrardan gözlerim doluyor. Bilmiyorum sanırım aşamayacagım bu durumu. Ailesi ile iletişime geçmek istiyordum onu bile nasıl düşündüm halen unutamiyorum. Cuzdanimda onun vesikaligi ile geziyorum. Çıkartıp kenara atıyorum yine cebime koyuyorum. Unutamıyorum ve bitiremiyorum. Sadece aglayabiliyorum. Tekrar dönmesi için birçok değişiklik yapıyordum hayatımda onları da devam ettiremiyorum.