paranovastudio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar siz bunca insan arasında en doğrusunu bulduğunuzu hissediyorsunuz sanırım. Bilimsel açıklaması şu; onun yanında mutluluk hormonu salgıladığınız için ayrıldığınızda aynı sigarayı bırakmak gibi ilk dönem yoksunluk belirtileri gösteriyorsunuz.

Şunu da eklemek isterim; dünya kadar insan var birbirlerini bekleyen bunu kimse bilemez. Ufak yoksunluk belirtilerine de beyniniz ile irade koymayı öğretmeniz gerek. İlk aşama bu olmalı bence.
yıllardır her konusunda yanında oldum hocam, belli bir durumda kendisinden zaman istedim ve bu durumun sonucunda onu terk ettiğimi belirtti. Onu sadece sevdim, uğraştım yıllarca her derdine derman olmaya çalıştım. Ona sadık kaldım, ne derse not aldım yıllarca. Hediye göndermek istediğimde not aldığım herşeyi ona zamanla gönderdim. Ne kadar uğraştıysam belli aralıklarda ayrıldık. Hep emindim bana dönecek diye. Döndü de, önceki kişiler tarafından aldatılmıştı. Ben bunu da yapmadım ona ama yine zarar gördüm. bilmiyorum ama unutabileceğimi sanmıyorum. İlk sevgilimi bir kaza sonucu kaybettim. Onu da unutamıyorum, başka bir seçeneğim kalmadı. Sanırım hayatı bırakacağım. Konu iş veya para değil. Psikiyatri veya psikolog arıyorum bana yardımcı olabileceğini düşündüğüm. Kendimi düzeltemez isem bu konu bende daha kötü şeylere itecek. Yardım arıyorum