VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bir çocuğun ağzından dinleyip karar vermek olmaz. Bir de hocayı dinlemek lazım. Bana sorarsan da benim sezinlediğim zaten senin hoca ve sınıfa karşı bir antipatin var. Nefes alsalar batacak duruma gelmişsin. Orucu da bahane edip belki de hal ve hareketlerine hocayı sen kışkırttın. Bence müdür alın paranızı gidin demekle iyi yapmış. Normal şartlarda paralı eğitim kurumları bu tutumu sergilemez. Belli ki onlar da seni öğrenci olarak istemiyorlar. Müdürü tebrik etmek lazım. Para kaybetmek uğruna haklı gördüğü eğitimcisinin yanında durmuş. Ayrıca kurduğun cümlelerden öğretmenleri hor gördüğün aşikar. Ne demek ömrü dershanelerde çürümüş biri? Öyle olmasa sen kimden eğitim alacaktın?
Farklı bir bakış açınız var sınıftakilerle aramda hiçbir sorun yok. Benden 1 yaş büyük oldukları için ve dershaneye 2 ay geç başladığım için gruplaşma ve kaynaşma olmuştu zaten. Bir çoğu da geçen seneden kalan arakdaşlıkları olduğu için dershane ortamında fazla sosyal takılmıyorum. Ömrünü dershanelerde çürümüş biri; hayatı dereshane, kitaplar ve öğrencilerle geçen birisi öğrencisini bu kadar hafife alamaz artı senin verdiğin para benim anca çay paramı karşılıyor gibi sözcükleri kullanan bir kişiye karşı saygım maalesef ki yoktur. Bunun yaş ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Karşıdaki kişi bir öğrenci de olsa bir ebeveyn de bu üslubu sergilememesi gerek. Ayrıca Hoca geçen haftalarda zaten alt sınıfta bir öğrenciyle tahtayı silip silmeme konusu yüzünden tartışıp arkasından da gereksiz boş insan etiketini yapıştırmıştı. Hocaya karşı gelen veya kendi fikri dışında laf söyleyen kişiyi kötü ilan ediyor. Artı dershane müdürünün neden bu tavrı sergilediğini de az biraz düşününce yakaladım. Hoca bu dershanede 10 seneye yakın öğretmenlik yaptığı için neden kaybetmek istesin ki?