Herkese merhaba. Forumda yeniyim ancak uzun zamandır misafir olarak açılan konuları takip ediyor ve inceliyordum. Forumda birçok kişinin "Instagram Keşfet Taktiği" adı altında aslında çoğu kişinin bildiği bir yöntemi parayla sattığını gördüm. Bu nedenle bildiğim bir yöntemi sizlerle paylaşmak istedim.
Bu yöntem kısaca "Remiks" yöntemidir. Instagram'da kategorinize uygun ve popüler videoları remiksleyerek ciddi etkileşimlere ulaşabilirsiniz.
Remiks nasıl yapılır?
1- Reels videosunun sağ altında bulunan üç noktaya tıklayın.
2- "Remiksle" yazısına tıkladıktan sonra "Asıl videodan sonra" kısmına tıklayın.
3- Açılan ekranda videonun sonuna kendi çekeceğiniz kısa bir video ekleyin. Bu siyah ekran olabilir.
4- "İleri" dedikten sonra açılan ekranda "Klipleri Düzenle"ye tıklayın ve kendi eklediğiniz siyah ekranlı videoyu 0.10 saniyeye kadar kısaltın.
5- Bu aşamada üstte 3 saniye hatası verecektir. Bu hatayı verirse sol üstten geri tuşuna basın. Sonrasında yine sol üstteki çarpı işaretine basıp "Taslağı kaydet" diyin.
6- Taslağa kaydedilen videoyu "Taslaklar" kısmından bulup tıkladıktan sonra gerekli açıklamaları girin ve paylaşın.
Not: Bu yöntemi uygularken keşfetten kategorinize uygun bir video bulun. Video, yüksek beğeni (en azından 150-200 bin) ve yorum almış bir içerik olsun.
Herkese iyi çalışmalar.