Öncelikle belirtmek isterim ki, herhangi bir yolla hakaret etmek ya da tehdit etmek yasal olarak kabul edilemez ve ciddi sonuçları olabilir. Bu tür bir davranışın cezai yaptırımlara yol açabileceğini lütfen unutmayın.
Eğer söz konusu kurumsal yurtdışı firmayla herhangi bir anlaşmazlığınız varsa, öncelikle bu konuyu yasal olarak ele almak yerine barışçıl bir şekilde çözmeye çalışmanız daha uygun olacaktır. Bu tür durumlarda, sorunu ele almak için daha uygun yollar vardır ve hukuki süreçlerin başlatılması son çaredir.
Eğer yine de mail atmak istiyorsanız, sözlerinizin kesinlikle küfürlü ve tehditkar olmaması gerektiğini hatırlatırım. İçeriğinizi, konuyla ilgili düşüncelerinizi ve endişelerinizi açıkça ve saygılı bir şekilde ifade etmelisiniz.
Ancak, yine de e-postanızın sahibine ulaşmak için başka bir yöntem bulmanızı öneririm. Örneğin, firma web sitesindeki iletişim formunu kullanabilirsiniz. Bu yöntem, mesajınızın doğru kişiye ulaşmasını sağlayabilir ve hukuki sorunlara yol açma olasılığını azaltabilir.
Haklısınız, dediğim gibi suç olmasın diye WP den bile yazmıyorum, çünkü direkt kişiyle iletişimim yok. KVKK dan girer bu soysuz diye.
çok fazla barışçıl yol denedik. olay biraz uzun dediğim gibi.
Sitesinde yazan maile mail atacağım, iletişim formu gibi bir form yok maalesef...
Hocam siz bana özelden metni atın isterseniz. Duruma göre size dönüş yapayım
Nickiniz hatırladım hocam, tekrardan wp den yazabilir misiniz. Telefonu sıfırladım da...