Konuyu ailene anlat. Müdüre de bahsettiğini söyle ve bir sonraki dersi bekle. Bu tavrın tekrar edeceğini bir laf söz muhabbeti olacağını düşünüyorum. Zaten devam ederse ailenle birlikte konunun üstüne gidersiniz.
edit ekledim : şimdi şikayet aşamasına geçeceğiz
Hoca demek ki şakalardan hoşlanıyor. Ufak bir şaka yapabilirsiniz bence.
Kadın bir hoca olduğu için pek bir şey yapmam mümkün değil
Ben de öğretmenim ve bırakın böyle "vurmalı" vs. örnekleri, hiçbir örnekte sınıftaki öğrenci isimlerini kullanmam. Yanlışlıkla kullandı ise silerim. Ailene durumu izah edersen onlar gerekeni yapacaklardır. En azından velin öğretmene bir ayar verir o da duracağı yeri bilir. Ha, hala anlamıyorsa gerekirse yasal yollardan taciz davası aç diyeceğim ama gereksiz büyümüş olur olay. Dersaneden kaydını sildirebilirsin, sildirdiğinde paranın bir kısmı gidecek ise mahkemede görüşürüz deyip kurumu ve hocayı şikayet edebilirsin.
Ayıca ne kadar kurumsal bilmiyorum ama dersanelerde öğretmenler genelde sigortası çalıştırılıyor ya da sigorta öğretmen değil işçi sigortası olarak yapılıyor. Gerekirse oradaki öğretmenlerin isimlerini falan toplayıp, bunu da maliyeye vs. şikayet ederim diyerek de tehdit edebilirsin. Uğraşmak isteyeceklerini sanmıyorum.
Gereksiz hoca yüzünden ortaya çıkan gereksiz durumlar. Hocaların yüz karası. Allah ıslah etsin.
Olay vurup vurmama konusu değildi aslında rahatsız olduğumu söylediğim halde uyguladığı tavrıydı. Gereksiz kişilik.
Öpüşüp barışırsınız oruçluktan gerilmişsiniz biraz.
Senin " Parasıyla okuyorum, Bana iyi davranmak zorundasın" tavrın yanlış. Onunda "senin verdiğin para çayıma yetmez" lafı yanlış. Gerek yok beğenmiyorsanız müdürle konuşun dersten ayrılın özel hoca tutun kendinize. Bu konu arkadaşlarınızdan rahatsız olanlar varsa yani seni haklı buluyorlarsa o derse komple girmeyerek ve müdür ile konuşarak çözebilirsin. Ama bunun davalık bir konu olabileceini sanmıyorum. Laf atışması olmuş altı üstü. Sakin olup iftardan sonra tekrar düşünün.
aslında parasıyla okuyorum bana iyi davranmak zorundasın gibi değil de sen kimsin ki bana karışıyorsun'' demesine karşın söylemiştim.
Keşke böyle söylemlerde bulunurken kayda aldırsaydın bir arkadaşın tarafından, ek olarak bu durumu ailene belirt.
Öğretmenlik kutsal meslektir, böyleleri kirletmemeli.
Ailenle güzelce konuş, hakarete başvurduğunu belirt. İtip-kakma olmadan, ailen gerekeni yapar, öyle bir istekte bulun.
Bir şey derdim de, oruçlu oruçlu denmez, hayırdır anasıyla babasıyla mı konuşuyor da salak-aptal falan gibi kelimeler kullanıyor.
Telefonum şarjdaydı aklıma gelmişti ama artık çok geçti.
Evet ders içerisinde öğretmen çok lüzumsuz tavır sergilemiş. Senin psikolojin bu süreçte önemli. Öğretmen tutumunu devam ettirirse olayı büyütmeden dershane müdürüne öğretmenin kullandığı bu haddi aşan ifadeleri aktar. Daha fazla büyümemesi senin açından daha iyi. Şu an sınava odaklanman gerek. Geçmiş olsun diyeyim.
Müdür biraz garip bir müdür. sergilediği tavrı bizimkilerin anlatmasına karşı söylüyorum'' öğrenciniz zaten hep derslere geç kalıyor. olmazsa kaydını sildirin'' gibi bir tavır sergileyen öğretim görevlisi