oktayc0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer dediğiniz gibi bir virüs varsa, Taskmgr.exe start alınca uygulamayı sonlandırıyor ve taskmgr kapanınca aktif oluyor.
Hmm, bunun önüne şöyle geçebilirsin, 3rd party görev yöneticisi uygulamaları mevcut onları indirip, en çok tüketim sağlayan uygulamaları kontrol edebilirsin.
Eğer tüketimde aşırıya kaçan uygulama varsa dosya konumundan bak, ardından dosya bat, vbs, exe gibi uzantılara sahipse ve imzasız bir uygulamaysa burada paylaş, bi kontrol sağlayalım.

Bu arada şöyle bir not bırakmak isterim; Kaspersky en iyi virüs tarayıcısı deniyor, şunu belirtmeliyim ki en iyisi tartışmasız windows defender'dir.
O yüzden pc'nizi taramak için harici uygulamalara ihtiyacınız yok.

Arkadaşın Dedigi Yazılımı Çalıştırdım 21 Tane Dosya Buldu Trojen VS Fakat Bunlar Nerden Geldi Hiçbir Fikrim Yok Farklı Bir Yerden Dosya İndirmeden Önce İlk Önce Boşta Olan Sanal Sunucuma İndirip Çalıştırıyorum Normalde. İndirdigim Şeylere Çok Dikkat Eden Birisiyim Windows Defender Genelde @Aztekiando; Arkadaşımızın İnstagram Yazılımını Virüs Olarak Görüyor. Detaylı Bi Tarama Yaptırayım Bakalım İki Programdada Bakalım Neler Bulucak.