Evet arkadaşlar aşağıda ki tabloyu görüyorsunuz çalışmaya birkaç ay önce başladık ve şimdilik tablo bu şekilde. Rakiplerine oranla backlink çalışması yapılmadı desem yeridir profil ve birkaç adet tanıtım yazısı aldım kalanlar sadece teknik ve site içi optimizasyonlar sayesinde oldu ayrıca içerikler tekrar optimize edildi ve iç linklemeler tekrardan yapılandırıldı. Schema verileri tekrar optimize edildi. Veee tabii ki Google analytics ve Tag manager ile dönüşümler kurdum eksik noktaları fark ederek onlara özel çalışmalar yaptım Kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarmak için.
Merak ettiklerinizi sadece SEO ile alakalı soruları bu konunun altında sorabilirsiniz bilgim yettiğince cevaplar vermeye çalışacağım
Merhaba hocam, seo için yapılacak listesi var mı elinizde, tüm kontrol edilmesi gerekenler gibi bir liste.
Üstüne çalışıyorum içinize mi doğdu hocam hazır olduğu zaman paylaşacağım forumda ücretsiz bir şekilde
Alıntı
SEO Sabır işidir arkadaşlar müşterilerim ve birkaç kişi kısa vadede neler yapılabileceğini sormakta arkadaşlar SEO'nun makbul olanı yavaş yavaş oturmasıdır. Her zaman söylerim SEO=Sabır=Başarı=Mutlu Müşteri bunu unutmayın.
SEO Checklist için Etiketler