Merhaba
Ufak deneyimimi bende paylaşayım;
Goteborg Kungsbacka semtinde çalışmıştım 1 sene. 20 yaşında gitmiştim güzel deneyimdi aslında ama gurbet o zamanlar zor gelmişti bana. Şimdi kalmış olsaydım muhtemelen harika bir yerlere gelebilirdim nasip
Stockholm hiç gidemedim fırsat olmadı ama Boras tarafına çok gitmiştim Üni yeri orası da epey güzeldi.
İnsanları kaldığım semtte epey iyiydi ama Goteborg taraflarına doğru pek fazla iyimser olamayacağım. Öok İran, Suriyeli vatandaş vardı benim zamanımda. Müslümanları pek sevmezlerdi, esmer olanlara hep farklı bakarlardı. Geneli de bombacı tanıyordu bizi =) dükkanda servisçi kızlar hep öyle derdi. Bende Balkan kökenlilik olduğu için oradan yırtıyordum.
Giyim kuşam baya pahalıydı benim zamanımda şimdide öyle mi bilmiyorum. Teknoloji ve alkol harika ucuzdu. Tam sevdiğim şeyler, Systembolaget en sevdiğim market
Geçtiğimiz hafta çalıştığım dükkan sahibi vefat etti gencecik 42 yaşındaydı harika bir insandı. Mekanı cennet olsun, seçimden sonra niyetim vardı eğer seçimi hala mevcut hükümet devam ettirirse bir İsveç yoklaması mı yapsam diye ama nasip değilmiş.