Allah rızka kefil sebep olan kullar ancak zamanı geldi ve bende çok zor bir dönemde iş bırakmıştım ve kula bel bağlamadıkça Allah yardım etti.
Ancak bu dönemi 1 ay ile sınırlandırmanı öneririm. 1 ay içerisinde inşaAllah hayırlısı ile bir iş bulursun.
Yeni site açıp, aylık 3-5 bin tl civarı ads ücreti verip reklam çıkabilirsin. Reklam planın düzgün olmalı doğru kelimelerde çıkmak ve hit almak için. Site açıkçası hızlıca kazandıracak tek şey otomatik sms onay, otomatik smm piyasada.
Hatta dropshipping ile alakalı forumda senin adına şirket kurup dropshipping sitesi kurup veren biri var. Devletten ödeme alıyor 5-10bin tl parasını oradan karşılıyor. Bebek veya kadın giyim, ayakkabı üzerine olabilir. Petshop işinde acayip para var.
Sorun iş bulmakta değil hocam iş illaki bulunur cafede komilik yaparım restoranda bulaşıkçı olurum yine iş bulurum ama sorun hem finansal özgürlük hemde o işlerde komik paralar için patronların seni it gibi çalıştırmak istemesi. Üstteki postta da bahsettim 12 - 14 saat çalışıyordum
Site açmak benimde aklımda ama sektör konusu çok kararsızım ve dönüşü çok uzun sürerse sermayemin bittiği yerde patlayabilirim
Dropshipping aklımda olan bir diğer iş modeliydi ama orda da tedarikçiler konusunda ciddi sorunlar var ve pazar yerleri piyasayı domine ediyor, shopify ile falan site kurulur orda sıkıntı yok ama müşteri trendyolda n11de bulabildiği ürünü senden almak istemiyor