Allahtan ümit kesilmedikçe son kurşun olarak bakmayın hocam hiç bir zaman..
Alım-satım işlerine girebilirsiniz, sosyal medya hesap alım satım işine girmenizi tavsiye edebilirim.
Hocam sosyal medya işinde çok alavere dalavere var gibi geliyor bana dolandırılma ihtimalimiz yüksek gibi. Yıllardır r10 ortamından da uzakta olduğum için yeterli bilgim olduğunu düşünmüyorum sosyal medya alanında.
Bi aralar Takipçi paket siteleri çok meşhurdu iyi kazandırıyordu, şuan hala kazandırıyor mu bilmiyorum! Aklımda kalana göre elimdeki bütçe orda kısa süreliğine elimdeki tutarı değerlendirmek ve sermayeyi artırmak için iyi olabilir siz ne dersiniz?
Yeriniz varsa tavuk yetiştirin ya da tahıl, sebze veya meyve.
İstanbul da yaşıyorum memlekete de dede sokmuyor sağolsun. 200 dönüm arazisi var ama eski kafa "50sinden önce buraya gelip çiftçilik yapılmaz" diyor varlık içinde yokluk
O parayı harcama 1. Önerim bu 2. Bana mesaj at ben sana kendi işini yapmana yardımcı olacağım gündüz dönüş yaparım. Finansalozgurluk kazanmak zor değil sadece bakış açısını geliştirmen lazım
@HeLioS;
Yarın iletişime geçeceğim teşekkürler.
Hocam öyle bir konu açtınız ki şahsen tavsiye vermeye çekindim. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Allahtan ümit kesilmedikçe son kurşun olarak bakmayın .
Finansal özgürlük anlamında tek kurşun hocam intihar edecek falan değilim. Batarsak girecez sigortalı bir işe millete eşek olmaya devam edecez
Bende tavsiye vermeye çekindim açıkcası ama WordPress öğrenip web site yapıp satabilirsiniz bence. Üzerine düşerseniz 1-2 ayda baya bir şey öğrenmiş olursunuz. Allah yardımcınız olsun.
Evlilik aile diyince insan fikir vermekten imtina ediyor. Sosyal çevreniz nasıldır? Onların internet profillerine verilecek hizmetleri derleyip onlara pazarlayabilirsiniz büyük paralar kazandırmaz ilk etapta ama belli rütundan sonra illaki geçiminizin üzerine kâr ettirecektir.
Pek sosyal çevremin kaldığı söylenemez gün 12 - 14 saat çalışmaktan çocuğumun yüzünü zor görüyordum