Vala ben işmi 2500 tl ye kurdum @iron72; ve @Xelilovich; sağ olsun ofislerini bana devrettiler.(aylarca dayalı döşeli ofis kullandım sadece kira ve elektrk faturası odedım)Ailemın verdiği akıl işin tam tersine idi ama @hamzaerol; sağolsun her türlü fikrini söylüyordu yıllar öncesinden doların bukadar artacagını, su kıtlıgının olacagını da belirtti dolar arttı ve kıtlıkta yakın. Vel hasıl 2 yıl once herseyımı kaybetmek uzereydm ofistekı hersey yandı elektrıkten oturu bunu kımseye soyleyemıyordum bilgisayarlarım da yandı iş için bilgisayar bilgisayar için iş lazımdı kısır döngüdeydım bir müşterim sağolsn geldi Namını duydum sana bilgisayarı ben alacagım dedı ve bilgisayar aldı işimi yap dedi o sekılde tekrar toparlandım. Tek atımlk tek kursun verdiğiniz sadaka dokunduğunuz hayatlardır. (Ne yaparsanız yapın Kan bağı olsun veya olmasın AİLE edinin. )
Bahsettıgınız paraya ne yapacagınızı bilmıyorsanız altına yatırın değerini korusun en azından veya e-ticaret sektörüne geçin çağın işi hatta istersenız %20 komısyon ile bize yönlendirdiğiniz müşterilerde de pay verebilirz.