Öncelikle bu yolda başarılar dilerim,
bizler bir çok yapay zeka ile testler yaptık. Bulduğumuz 1 yapay zeka sağlayıcısı harici diğerlerinde sonuçlar genelde aynı oldu, ilk 2-3 ay yükseliş 5-6. aylarda dipleri görmek.. Örnek bir sitemizin search console görüntüsü (bu tarz 1000den fazla sitemiz için paylaşabiliriz durumlar aynı) :
O yüzden ilk etapta çok yüksek yatırımlar yapıp büyük bir beklentiye girmeyin, birden fazla testler yapın. En uygun sonuç aldığınız prompt ve anti ai detector methodu ile devam edin.
Ticari kaygılar yüzünden direkt olarak bir bot yapıp satabilirdik. Çünkü insanlar direkt makaleyi görünce aha makale yazdı google nerden anlar bunun yapay olduğunu özgün sonuçta diyerek kolayca 100tlden binlerce insana satabilirdik. Hepsi ilk 3-4 ay yükselişi görür iyi yorum yapardı, böylece bir sürü daha müşteri kazanırdık. As olan doğru ticaret yapmak, örneğin siz bu konuda araştırmalar yapıyorsunuz ona göre hizmetinizi satıyorsunuz. Bizde forumda çok az kişi bu konu ile ilgilenirken biz testlerimizi yapıyorduk, şu an hayal satmak yerine gerçek başarıya odaklı işler yapıp o zaman satış yapmayı düşünüyoruz.
Sektördeki bilginize hayranım, hatta mesajda belirttiğim gibi yeni çıkacak olan yazılımınızı ilk deneyenlerden biri olma konusunda listeye ismimi yazdırdım tekrar teşekkürlerimi iletiyorum ve sunacağınız hizmet konusunda başarılar dilerim. Biraz kaba bi tabir olabilir ama cümleye şu şekilde bitirmek istiyorum "çok kral adamsın"

Hayırlı geceler hocam.
Ekleme - Son paragrafı yeni gördüm hatta size o konuyla ilgili düşüncelerimi pm yolladım, buradan da düşüncelerimi açıkça yazayım; themeforest vb platformlarda otomatik gpt-wp eklentisi satılıyor fakat bunların hayal ürünü olduğunu düşünüyorum, benim kodladığım yazılımı geliştirme sebebim hayal ürünü satmak değil satanlara kızdığım için daha iyisini yapıp hayal ürünü olmayan bir programın hizmetini sunmak her geçen günde geliştirmeye özen gösteriyorum fakat hiç bir zaman kodladığım yazılım ile google'de en üst sıralara çıkacağınızın garantisini vermem/veremem, benim geliştirdiğim yazılım sadece makale üretir,
@husamettinunal; hocamız da benzer bir proje üzerinde uzun soluklu testler yapıyor hatta hizmet vermeye başladıklarında ilk deneyimleyenlerden biri olacağım çünkü hayal satmadığına samimiyetinden dolayı eminim, As olan doğru ticaret yapmak sözünüze sonuna kadar katılıyor ve sizlere başarılar diliyorum hocam.