Merhaba Dostlar
Öncelikle Ofisimizi kapattığımızdan bu Yana Aklımda Olan Bir Fikirdi.
Evin Bir Odasını Kendime Tahsis Ettim ve Birşeyler Yapmaya Çalıştım.
Kendime Elimden Geldiğince Eğlenceli ve Rahat bir Çalışma Ortamı Yaratmaya Çalıştım.
Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum.
Daha Eksikleri Olduğunu Düşünüyorum Sadece Masa Tarafını Çektim Şuanda
Masa Tarafınıda Kendimiz Yaptık Hazır Plaka Alıp Projesini Çizdirip Mobilyacı'ya Kestirdik Evdede Kendimiz Montajını Yaptık
Ferah Bir Ortam Hazırlamak İstedim Biraz Kendim Boğdum Gibi Duruyor Ama İlerleyen Süreçlerde Ekleyeceklerimde Var Umarım Daha Ferah Bir Ortam Üretirim ama Niyet
Aynı Anda Etrafında Döndüğünde Herşeye Erişe bilmek
Az Çok Anlatmak Gerekirse
Laptop( Monitöre Bağlı Olan )
ADS Hesap Üretimi Sistemini Yazdığım Sisteme Tahsis Edildi. Nedendir Bilmiyorum Sadece O Kaynak İçin Bir Bilgisayar Ayırdım Kendimi Daha Güvende Hissediyorum.
Sağ Tarafımda Bulunan Çift Ekranlı Kasa'mda İse Diğer ürünlerimi Yazdığım ve Eğitim Aldığım Ve Arada Valorant Girip Ace Attığım Sistemdir.
Gene Sağ Üstte bulunan Monitör İse En Sağda Bulunan Kasaya Bağlıdır. Ondada ADS hesaplarımı Üretiyorum
En Sağda Bulunan Laptop Eşimin Bilgisayarı.
Maşallah Allah bağışlasın yavrunuzu,
beni maruz görürseniz size bir konudan bahsetmek istiyorum
Henüz daha hayatlarının ilk anlarında ilk yıllarında olan bebeklerimiz bu zamanda ekran maruziyetine çok kalmaktalar, tek yönlü olan bu iletişim daha sonralarda bebek ve çocuklarda iletişim bozukluğu ile gelişim geriliğini getirmekte.
Mümkün olduğunca anne babaların çocukları ekran telefon vb gibi unsurlardan uzak tutup onların gelişim süreçlerini ilerletecek oyunlar ile etkileşimlerini arttıracak davranışlar içinde bulunmalarını uzmanlar doktorlar tavsiye ediyor.
Düşünsenize hayata ilk gözünüzü açmışsınız ve karşınızda bir ekran ve devamlı bir şeyler dönüp duruyor o ekran dışında hiçbir şey yok hayatta ve o ekran olmaz ise belki büyük bir kaos bebek için
o ekrana bakarak çevresi ile konuşmuyor bakmıyor etkileşime girmiyor. Donuk robotik bir canlıya dönüyor.
Bir baba olarak sizlere naçizene tavsiyem hiçbir şekilde tv ve telefon ile temasa geçmemesi onun yerine bol bol park çimler oyuncaklar döksün saçsın herşeyi yaşasın deneyimlesin.
Bir bebeğin beyni büyük oranda gelişimini ilk 5 yılda sağlıyor gittikçe ekranın hapsinde olmasın yavrularımız tek dileğim bu.
Bu yazdıklarımı sizler böyle uyguluyorsunuz diye de yazmıyorum mutlaka onunla oynuyorsunuzdur. Sadece içtenlikle iyi niyetle dile getirmek istemiştim.
Sağlıcakla kalın.