Broksin şurup alabilrsin dostum
Hocam alerjik bir durum da olabilir. Zencefil ve pekmez için. Bir de öksürüğe en iyi gelen bir ilaç vardı. Fibron, Türkiyede bulursan alabilirsin.
Benimde bugün boğazıma bir gıcık başladı anlamadım öksüresim geliyor
benimde bu şekilde rahatsızlığım vardı sağolsun tanıdığık bir doktora muayene oldum Allah razı olsun 2 3 günde öksürük diye birşey kalmadı tavsiye ederim hocam. Siz yinede doktorunuza danışın araştırın.Ben şifa buldugum için sizinle paylaştım.
Ağa şu şurup bu şurup alıp deneme alerjin felan olur anaflasksi olursun doktora git en güzeli. Bu ilaç şurup onerenler nasıl böyle sorumluluk alıyor bilmiyorum adama birşey olsa bu posttan başınız belaya girer.
Annem yaklaşık 30 35 senedir öksürüyordu. Çare bulamadı. Sağlık ocağındaki doktora derdini anlattı. Alerji ilacı ile sorunu çözdü. Bence alerji hocam (:
Bense 15 gundur var. Afedersin balgam degil. Bogazda gicik borle koyu tukuruk pirinc tanesi gibi. 15 gun araliksiz 1 saat uyutmadi. Doktora gittim sonunda (!)
Cigerse enfeksiyon ve alerji çıktı. Asti. Hastalarinda kullanilan gibi bir ilac verdi kapsülü kirip cektigin. Antibiyotik ve soguk.alginligi ilaci. O kapsulu kullandigim aksam öyle derin uyumusum ki anlatamam.
Ne onerirlerse ciddiye alma herkeste farklidir ilac vs onerilmez. Aspirinden kalp.krizi geçiren biliyorum.
Dokrora git 5 dk da röntgen vs care bulsun
Teşekkürler yorumlariniz için 1 2 güne geçmezse doktora gideceğim