Merhabalar, ortalama 4-5GHZ devamlı kullanım sağlayabileceğim unlimited CPU'lu 4 çekirdek 4-6GB ram özellikli VDS arayışım mevcuttur. Kullanımlarını tam olarak takip edebilmem adına kesinlikle limit istemiyorum, eğer kullanımlarım artar, sıkıntı yarattığında bana bilgi verilirse ona göre fiyatı düzenleyelim.
İletişim için
WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz. Eğer zaten unlimited CPU sağlamıyorsanız hazır mesaj göndermeyiniz lütfen.
Merhaba,
R10.NET' e özel
ilk 3 ay %50 NET İndirime sahip Türkiye ve Almanya lokasyon sanal sunucu paketlerimizi aşağıdaki konumuzdan inceleyebilirsiniz. Tüm sanal sunucu hizmetlerimizde
Ücretsiz DDOS Koruması (Türkiye Layer 3,4 Voxility + TTDDOS / Almanya OVH DDOS Koruması) ve Plesk Web Host Edition Limitsiz kontrol paneli ücretsiz şekilde sağlanmaktadır. Hizmetlerimizi sağladığımız ana makinalarımızda
%100 SSD disk altyapısı kullanılmakta olup, güçlü, yüksek performansa sahip E5-2697 v2 ve AMD EPYC 7451, Ryzen 7 3800X server işlemcileri kullanılmıştır.
Paketlerimizdeki Bazı Ortak Özellikler;
* VDS Yönetim Paneli (Format, Reboot, VNC Konsol, Monitör vs.) (Tam Otomasyon)
* Limitsiz Trafik
* %100 SSD Disk
* RDNS Belirleme
* 1 Adet Ücretsiz IP
* Ücretsiz DDOS Koruma
* Ücretsiz Taşıma Hizmeti
* Linux Ve Windows İşletim Sistemi Seçenekleri R10.Net Konu Linkimiz; https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...etsiz-ssl.html
Saygılarımızla.