KOCABAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al benden de o kadar. Yasalar beni koruyacaksa boş evin birine gizliden girip kiracıyım diyeyim.

Ayrıca konu sahibi arkadaşım, bu işin böyle olacağı belliydi. Bu zamana kadar neden çaresine bakmadınız? Adam bir iyilik yapmış, sizinki suistimale giriyor.

Şu konuyu okuyan bir kişi bir daha asla zorda olsn birine böyle bir yardım yapmayacaktır sayenizde.
Böyle bir durumda ne gibi bir suistimalden bahsedebilirsiniz? Sadece bir durumdan bahsettim, biz en azından faturaları, kirayı bile ödeyelim gibisinden kendileriyle de görüştük. Ayrıca KARSTSO tarafından bu yardım sağlanmıştı ve bizzat başkanı bize "asla para talep etmiyoruz, isterseniz bir yıl kalın." denildi. Ev sahibinden yardım dilenmedik veya bize evi bedavaya verin demedik. Biz kiralık ev arıyoruz diye bir mesaj paylaştık ve kendileri bizimle görüşüp bunu sağladı. En azından önceden haber verilse işte çıkarıcağız gibisinden biz hayır çıkmıyoruz mu diyeceğiz sanki. Derdimiz verilen üç gün mühletle alakalı. Bir insan size elini uzatıp kolunuzu alıyorsa ben bunu iyilikten saymam. Sizi gerçekten anlayamıyorum.