Arkadaşlar çok ilginç bir olay anlatacam. Davalık oldum..

Olay şöyle oluyor; Geçtiğimiz yıllarda Irak’ta Türk büyükelçiliğine saldırı olmuştu. Bir kaç asker de hafif şekilde yaralanmıştı. Sonrasınra ben de bu konuyu herkes gibi twitter’a girerek takip ettim. Bir tane adam “ne kadar ıraklı varsa …..” diye küfür etmiş. Ama komik bir küfürdü bende like yaptım. Yani rt bile değil.

Şimdi asıl mevzuya gelelim. İşsizin teki sen tut benim o twite like attığımın resmini çek cimere şikayet et. Cimer de konuyu savcılığa vermiş. Savcı da ifade istedi vs derken mahkemelik oldum. ama şikayet eden belirsiz. Demiyorlar.

Çıktık hakim karşısına. Niye küfür ettin diyor, ben de küfürü benim etmediğimi, sahte bir hesabın ettiğini söylüyorum. Beni şikayet eden kim diyorum söylemiyor :d sonra savcı mütala okuyor neymiş efendim halkın bir bölümü ayrıştırmak halkı kin ve düşmanlığa sevketmek vs baya saydırıyor.

Tekrardan ben de “Türk askerine yapılan saldırıya başkası tarafından verilen küfürlü tepkiye beğeni atmak suçsa o zaman ceza verin” dedim.

Gerçektente ceza verdiler 2 yıl sonra üst mahkemeye taşıdım olayı. Üst mahkemede de baya soru vs en son dedimki yav arkadaş bir tane fake hesap ıraklılara sövmüş bende beğenmişim siz beni yargılıyorsunuz ıraklılar için. La ıraklıların bundan haberi var mı yaptığımın suç olduğunu düşünmüyorum dedim.

Sonuç olarak beraat ettim ama bugüne kadar onlarca kez işim gereği davalık oldum. En saçması buydu (: