Katma değer sağlayacak çalışma şeklinde çalıştığında para kazanırsın. Bunun haricinde benim gördüğüm şöyle bir sorun var;

Ben A işini yapıyorum ve bu zamana kadar bize neler söylendi? Başladığın işten vaz geçme, sonunu getir. Eğer ben bu işten istediğim miktarda yada beni mutlu edecek miktarda para kazanamıyorsam, neden devam ettireyim? Memur muyum ben? Eğer devlete kendinizi yaslamadıysanız ve alım gücünüzü arttırmak istiyorsanız, katma değer sağlayabilecek işler arayın. Ayrıca yaptığın iş size para kazandırmıyorsa burada bi sorun var demektir ve o işin daha para kazanabilir yönlerini araştırın. Örnek veriyorum;

Şu anda 5k satırlı tek sayfa PHP kodunun ioncube şifresini decoder etmek 20€. ****** yada freelancer da bu fiyatları söylüyor. Deli gibi pakistanlı,hindistanlı adamlar bu işi yapıyor. Oldukça hızlı yapıyor ve sirkülasyon sağlıyorlar. Şimdi bu adamlar bunu yapmak yerine projeli işlerde çalışıp, belki proje bazında daha yüksek paralar kazanabilir ama adamın ihtiyacı olan bu para olduğu içi, bunu tercih edip sürekli bunun üzerinden iş yapıyor. Tek sayfa PHP 'nin decoder etmenin yolunu bulmuş, 20 € 'da fiyat biçmiş, Âllah bereket versin diyor. Günde 2 sayfa şu işi yapsanız, komisyonu ile birlikte 600TL para girişiniz olur. Umarım anlatabilmişimdir.