Kriptoufuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, iphone 4 cihazıma bile istediğim uygulamayı indirebiliyorum. Bunun için ihtiyacınız olan güncel sürümde bulunan her iki cihazda da açık olan aynı icloud hesabı. Örneğin ben şu an iphone 12 kullanıyorum. İphone 4 cihazıma excel indirmek istediğimde izin vermiyor. Bu indirme işlemini iphone 12 hesabından yapıyorum eğer işime yaramıyorsa iphone 12’den siliyorum. Ardından iphone 4 cihazında tekrar exceli indirmek istediğimde “bu uygulama mevcut ios sürümüyle uyumlu değildir. Uyumlu olan son sürümü indirmek ister misiniz” şeklinde uyarı alıyorum. Uyarıyı onaylayıp devam ettiğimde iphone 4 gibi epeyce eski bir cihaza cihazın desteklediği son sürüm uygulamayı indirebiliyorum. Sizde bu yöntem ile istediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz. Ancak güncel cihaz ve eski cihazların her ikisinde de aynı icloud hesabı açık olması gerekiyor
Teşekkürler bunu biliyorum ama almışken ona göre alım yapayım diye düşünüyorum ondan dolayı sormak istedim hangi cihaza kadar desteklemiyor birde kamerası iyimi YouTube videoları için 7 ve 8 var şu an online magazada