Hocam merhaba 17 yaşındayım ama size en az bir cildiye kadar bu konu hakkında bilgim olduğuna yemin edebilirim çünkü aynı sorunu ergenlik dönemimde yaşayıp çok ağır sivilce dönemi geçirdim psikolojim bozuldu her türlü ilacı kullandım en sonunda roaccutane sorunumu çözdü tabi bu süreçte herkes başıma doktor kesilmişti şunu yap yağlanmasın şunu yap gider vs. Her vücut farklı olduğu için bende kendim deniye deniye yağlanmaya en azından bende işe yarayan çözümler buldum hocam şampuan kullanmayın her zaman sabun kullanın gerçekten kurutuyor cildi nemlendirici tarzı kremleri gerekmedikce hiç kullanmayın gerçekten çok yağlı onlar arada bir yüzünüzü limonla temizleyebilirsiniz yüzünüz de kuruyor limon sertleşiyor deneyin görün onun dışında çok klasik olacak ama gerçekten su içmenin büyük faydası var karaciğerdeki yağı eritiyor böylece yüzünüz ve saçınız daha az yaglaniyor bunlar dediğim gibi sadece azaltmak için etkili faktörler okula gidiyorum 2 derste bir elimi yüzümü yıkıyorum yanımda havlu taşıyorum yoksa yağ torbası gibi geziyoruz araştırdım öyle olunca da cilt daha geç yaşlanıyormuş kolay gelsin canınızı sıkmayın zararlı değil 😎🤟