bhofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bayram gününe avisten bmw 2 serisi bi araç kiralamayı düşünüyoruz fakat şikayet var vs forumlarda avisle alakalı cok fazla şikayet okudum aldıkları depozitoyu geri iade etmemek için yan yatıp çamura battıkları arabada illaki bi kusur buldukları söyleniyor daha önce böyle bi sorun yaşayan oldumu acaba bilgilendirebilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim
Aracı alırken her tarafını kontrol edin. Aracın herhangi bir yerinde kusur varsa mutlaka teslim formunda yazılı mı değil mi kontrol edin. Ayrıca fotoğraflarını da çekin. Çalışan arabayı park ederken, ya da yıkamadan gelirken herhangi bir hasar vs. verdiyse kendi cebinden ödememek için takla atıyor olabilir. Ama dediğim gibi yaparsanız hiç bir sorun yaşamazsınız. Eğer benzer bir durum olursa çalışan ile muhattap olmak yerine şube sorumlusuna ya da genel merkeze ulaşırsanız sorun kalmaz.

Bu arada garenta, budget ve avisten daha önce araç kiraladım ve hiç sorun yaşamadım. Bu aralar varsa önceliğim Windy cardan yana oluyor.