DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim almana gerek var fakat burada parayla yada ücretsiz olarak alman senin bileceğin iş şimdi güzel bir kurumda yada özel bir anlatımı güçlü bir eğitmenden özel ders eğitim alman ayrıca anlamadığın her kısımda özel olarak sorarak mantığını daha kısa sürede ve eğitimin sana ödev ve örnek projeler için yönlendirmeside seni hızlı geliştirir ama tüm bunlarıda bir kenara atıp dersenki ben parasızda öğrenemezmiyim elbette öğrenirsin yine merak hırs ve sabır ile öğrenebilirsin yolları sorarsan youtube udemy stackoverflow chatgpt gibi birçok seçeneğin var sana bir çizelge hazırlayayım sen devam et sonra.

1. Youtube : Sıfırdan gelişmiş yada basit bir projeyi baştan sona anlatan playlist yada uzun videolar ile sende aynı projeye başlayıp sonuna kadar eğitmenle birlikte kodlaman Önceliğin güncel tarih olsun filtre uygulamayı unutma.
2. Chatgpt : Kendine basit simple projeler belirleyip yol haritanı belirleyip en başından gerekli algoritmaları basit şekilde chatgpt'ye hazırlatıp sonra o fonksiyonları biraz daha esnetip projeyi dahada kapsamlaştırıp geliştirebilirsin.
3. Stackoverflow : bulamadığın kaynak olduğunda kesinlikle ingilizce terimler ile google'da site:stackoverflow.com gibi filtre uygulayarak sadece stackoverflow yada yurtdışı kaynaklarını araştırarak aradığın sonuca net odaklanıp yakın bir konu bulmaya çalışıp benzer bulsan bile evirmeye çalışman gerekir veyahut benzer kod bloğunu yakaladın istediğin gibi özelleştiremedin chatgpt yapıştır ben bu kodun şu işlemide yapmasını istiyorum gibi açıklayıcı isteklerde bulunursan senin için kodu güncelleyecektir.
4. Udemy : Çok tavsiye etmiyorum genelde güncel olmayan eğitimler oluyor eğitimde kullanılan toolslar ve teknolojiler eski sürüm oluyor yada ben sevemedim bu platformu girip yeni güncel ve iyi bir puanı olan eğitmenin dersini satın alıp deneyebilirsin.
Çok çok teşekkür ederim yol gösterici olduğunuz için. Evet Udemydeki eğitimleri de ben de aşırı derecede başlangıç seviyesi ve eski buluyorum. O yüzden udemyden eğitim almam. Sağlam kurslara balıyorum fakat bazen çok uçuk fiyat farkları oluyor. Örnek veriyorum 2K ile 23K arasında değişen eğitimler oluyor. Yine de çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için