TR cihazlarda 2 yıl içerisinde batarya %80 altına düşerse ve şarj sayacı 500 altında ise ücretsiz batarya değişimi yapılıyor.
Geçenlerde bataryası da belki değişir diye garanti bitimine 2 hafta kalan SE 2020 cihazımı verdim Apple'a. Anakartta arıza tespit ettiler, 2.el tamamen yenilenmiş jelatinleri üzerinde cihaz verdiler, 3 ay da garanti verdiler. Ben şahsen 10 yıldan fazla Apple kullanıcısı olarak hiç sorun yaşamadım destek ile ilgili.
Önce bütçenizi belirleyin, sonra da ona göre satın alın. YD cihazlarda 12 Pro ve 13-14 alınmaz bana göre. Alınacaksa 14 Pro Max en mantıklısı. YD cihazlar iyi güzel, uygun fiyata geliyor lakin satması zor ve garanti durumu sıkıntı. Elinizde eski cihaz varsa buyback ile TR cihaz almak da diğer mantıklı seçenek. Geçen hafta SE telefonumu servise vermeden önce 13 128gb satın aldım 2 bin tl destek ile 25.800 liraya geldi. Buyback'de iPhone 6 verdim.
Bir arkadaşım batarya değişimi için gitti devir sayısının altına inmişsiniz olmaz dediler tavırları da garipti bilmiyorum ama dedikleriniz doğru hocam. Buyback güzel fakat yine tabi yurtdışına göre pahalıya geliyor.
12 pronun yenilenmiş cihaz olasılığı yüksek almadan önce kontrollerini sağlayın
hocam o zaman hic dusunme 14 pro veya pro max al ama kesinlikle 256 ve ustu olsun. Sakin 128 lik gibi bir hata yapma hocam. 12 bile alsan.
Dedikleriniz doğru biraz daha baktım 12 pro mantıklı değilmiş. Beni bu yoldan çeviren tüm arkadaşlara teşekkürler
. Bende yurtdışı aldım sorunsuz. Zaten iphoneler belli durumu. Ayrıcaa 1 sene garanti veriyor
Hocam o 1 sene global garanti işi Türkiyede geçerli değilmiş galiba.